Grävning på landsbygden

Som många kanske har sett har det grävts en hel del på landsbygden. Telarco gräver på de delar som inte kräver tillstånd från trafikverket. Det krävs nämligen tillstånd för att få gräva närmre vägen än 8 meter, därför har vi grävt en bit in på åkrarna för att kunna komma så långt som möjligt, så billigt som möjligt.

Det har grävts från Bästerås, ner till ljunbyvägen, förbi Rephult bort till Bölsnäs. Det har grävts bitvis och kommer lappas ihop så fort tillstånd från trafikverket inkommer. Sedan väntar vi även på att E.ON ska gräva sina bitar där vi ska samlägga, de väntar dock också på tillstånd från trafikverket och tänker inte påbörja nånting innan det inkommer.

Ikväll ska vi i styrelsen ha möte angående ElmNets beslut om att göra en gemensam bidragsansökan. Läs gärna mer om det på http://diobyanat.se/
Vi återkommer med mer information om det.

img_20161005_173735

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *